Oldalak

2015. december 27., vasárnap

Vampire’s Flower - 뱀파이어의 꽃

Év: 2014
Műfaj: fantasy, romantikus, vámpír
Részek: 6 (12 percesek)
Ismertető: Seo Young anyukája egy virágárus volt ezért Seo Young mindent tud a virágokról. Édesanyja meghal, ő pedig egyedül marad. Egy nap rátámadnak és valaki megmenti, akivel ezután majd újra találkozik. És a második találkozásuknál derül ki, hogy aki megmentette valójában egy vámpír, aki a vámpírvirág után kutat és csak Seo Young segíthet neki.
Vélemény: Legnagyobb bánatok az, hogy ez nem 16-20 részes vagy legalább egy a részek lettek volna 1 órásak. Igazán bánom, hogy ilyen rövid. Valahogy már kezdem megszokni, hogy ami jó az a legrövidebb. Jobban is ki lehetett volna vesézni a dolgokat itt van pl. a lánynak arany illatú vére van!? Ennek is lehetett volna adni azért, hogy mi is az, miért arany. És ott van a befejezés, amit nem akarok elárulni, de ez a tipikus befejezés, amit utálok, mert ez nem befejezés nem ér végét a sztori és vannak megválaszolatlan kérdések. De lényegében nagyon tetszett, attól meg igazán nem kell megijedni, hogy az Alkonyat koreai változata, mert nem az. Elnéztem volna még, de ezzel már úgysem lehet mit kezdeni. A negatívumok ellenére meg lehet nézni mert az alapsztori nem rossz csak rövid.
Zene: A-JAX énekelte fel és persze ők is szerepelnek benne.
Idézetek: 
~Bár a virágok elhervadnak és elpusztulnak pár nem alatt, tudod miért szeretik mégis annyira a lányok? Nem a virág, ami értékes, hanem a jó szándék. Amíg szívből van valami, nincs olyan virág, ami nem fontos..... Így ez a virág nem azért értékes mert ez egy fontos virág. Hanem a nemesen bánnak vele és adják oda, ezért válik egy fontos virággá.~
Szereplők: Egyikükkel sem találkoztam még és, hogy őszinte legyek az A- JAX együttessel sem. De ahhoz, hogy véleményt írjak róluk meg kellet volna őket ismernem jobban. 
Kim Ga Eun - Seo Young
Seo Jae Hyung - Louis
Kim Hyung Gon - Rekha
Moon Hyo Joo - Akhan
Lee Hyo Joo - Beak Han
Kim Byung Choon - Ashel
Történet: 8/10
Zene: 9/10
Színészek: 7/10
Karakterek: 5/10


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése